22 december

Kom med på jazzkryssning!

Nu så! Nu  har Viking Line gjort vårens stora jazzkryssning bokningsbar. Kanske kan det bli en julklapp! Eller en nyårspresent! I alla händelser är det något trevligt att se fram emot när ljuset och sommaren närmar sig

Välkommen till en jazzig musikkryssning i Monica Zetterlunds anda söndag 8/5 2022, anordnad i samarbete med Viking Line. Vi har ju p.g.a Corona fått ställa in tre gånger redan, men vi ger inte tappt utan gör ett nytt försök.

Så här beskriver Monica Borrfors, som tillsammans med Peter Niklasson utvecklat idén, den härliga kryssningen.

Söndagen den 8 maj 2022 kl.17.00 avgår Viking Line Cinderella från Stockholm. Sedan gör vi en dygnskryssning med Monica Zetterlund i fokus. Åter i Stockholm måndag kl. 14.00.

Vi inviger resan med bubbel och underhållning. Ni får lyssna och dansa till Ekdahl/Bagge Big Band med musiker som är de bästa man kan höra idag. Leder bandet gör Calle Bagge, son till den legendariske pianisten, arrangören och kompositören Lasse Bagge. Som sångsolist i bandet framträder ”…den Lisa Nilsson”! Avlösare på stora scenen är inga mindre än Peter Lind and The Cabaret band.

På Melodyscenen hittar vi blues- och jazzsångaren Claes Janson med sina musiker Leo Lindberg vid pianot, Hans Backenroth bas, Jocke Ekberg trummor och Klaes Lindkvist sax. Claes repertoar innehåller både Monica Z:as låtar, Hasse & Tage, Olle Adolphson, Cornelis och mycket annat.

Barpianister ombord är inga mindre än paret Monica och Carl- Axel Dominique. Så ni kan requesta nästan vad ni vill.

Vår fantastiske dokumentärfilmare Tom Ahland har ni även möjlighet att träffa och prata med ombord. Tom kommer att visa några av sina filmer.

Har ni egna kunskaper om Monica Zetterlund, eller har lyssnat på vad som sagts och spelats ombord, så har ni stora chanser att vinna i ”Musikfrågesporten” och kanske komma hem med en flaska skumpa och lite annat.

I kryssningspriset ingår naturligtvis hytt, välkomstchampagne, middagsbuffé med öl och vin. En stor fin frukostbuffé och all underhållning.
Det finns tillfälle att köpa både böcker och cd av de medverkande ombord.

En helt magisk kryssning tror vi att det blir. Då har ljuset återvänt, sjöfåglarna flockas ute vid skären, och vi har våren/sommaren framför oss.
Häng med nu, det blir kul!

Boka din plats här på vikingline.se

Det finns 2.500 platser ombord, men bara 400 som är garanterade att få välkomstchampagne, bra platser för att lyssna till Lisa Nilsson och för att få se Tom Ahlands filmer.
Vill du garantera dig för allt så boka med koden: MONICAZ

Vi ses ombord!!!