24 mars

Tyvärr – det blir ingen jazzkryssning

Dessvärre måste Monica Zetterlund Sällskapet & Viking Line meddela att jazzkryssningen med MZ-tema, som var planerad 11 oktober, är pga av rådande omständigheter, inställd. Något nytt datum är i nuläget inte planerat. Ni som har bokat kryssningen kommer att kontaktas av Viking Line.

I samarbete med Viking Line hälsar Monica Zetterlund Sällskapet dig varmt välkommen till en musikalisk kryssning av högsta klass. Kryssningspassagerarna kommer att få lyssna till en av Sveriges största artister, Lisa Nilsson, ackompanjerad av Ekdahl & Bagge Big Band under ledning av Calle Bagge. Dessutom underhåller jazz- och bluessångaren Claes Jansons kvintett.

Med ombord från sällskapet finns också Monica Zetterlunds vänner och kollegor som Kerstin Bagge, Tom Ahland, Monica Borrfors och Tina Ahlin för att ge oss en bild av vem Monica Zetterlund var. I vinbaren spelar Monica och Carl-Axel Dominique.

Ursprungligen var kryssningen planerad att lämna kaj 26 april, men på grund väl kända omständigheter har den flyttats till 25 oktober. De som redan har bokat biljett kommer att bli kontaktade av Viking Line. Det går också bra att boka nya biljetter.

Mer information och onlinebokning finns här på vikingline.se