07 april

Kallelse till årsmöte

Tiden går fort när man har roligt. Och det har vi tydligen haft för nu är det snart dags igen för årsmöte. Härmed kallar vi våra kära medlemmar till årsmöte söndag 28 april kl. 12.30 på Scalateaterns café.

Vi ses vid Scalateaterns café för att prata om vad vi gjort och vad som planeras förutom att behandla de olika punkter som vår stadga föreskriver. Sedvanliga årsmöteshandlingar kommer snart att finnas här på hemsidan.Förutom förhandlingarna får vi också njuta av en minikonsert med två mycket duktiga musiker. Vi serverar dessutom utan avgift lite att äta och dricka.

Anmälan till årsmötet
För att kunna beräkna hur mycket som ska förberedas ber vi dig att senast en vecka i förväg sända ett litet meddelande om att du kommer till niklassonpeter@hotmail.comHar du idéer eller förslag att presentera före årsmötet får du gärna skicka dessa till undertecknad. Om det rör sig om val kan du kontakta valberedningens sammankallande Karin Inde på adress karin@swedejazz.se

Exklusivt förköp till minneskonserten för medlemmar
Planering för den årliga minneskonserten i Berwaldhallen är i full gång. Den går av stapeln söndagen den 29 september kl.18.00. Alltför tidigt att nu avslöja det fina programmet men, som tidigare, kommer du att få köpa dina biljetter tidigare än allmänheten. Mer om detta när våren har kommit.

De senaste årens minneskonserter har varit utsålda. Därför har vi även i år ordnat så att du som medlem får köpa din biljettinnan innan konserten annonseras. Från tisdag 23 april kan du vända dig till Berwaldhallen för att köpa de biljetter du vill ha. Söndag 28 april kommer de första annonserna. Självklart kan du köpa även då och så länge det finns biljetter kvar

Medlemsgåva
En liten försmak på vad kommande verksamhetsår ska bjuda på kan vi redan nu servera. Många har väntat länge på vår speciella medlemsgåva. Nu är den färdig och kommer att automatiskt skickas ut till alla som betalar sin medlemsavgift.

Vår käre styrelsemedlem Gert Palmcrantz, den legendariske ljudkungen, har under alla år varit så vänlig att till alla oss medlemmar dela med sig av olika ljudskatter som speglar Monica Z. Nu börjar hans arkiv att bli mer eller mindre tömt, men han jobbar vidare med en ny medlemsförmån. Ha tålamod kära medlem!

Varma hälsningar från hela styrelsen genom ordföranden Bengt Säve-Söderbergh bengt.save-soderbergh@comhem.se

Årsmöteshandlingar
Klicka för att öppna dokument och läsa (öppnas i nytt fönster), de kan även laddas ned.

Dagordning

Verksamhetsberättelse 2018

Bokslut 18

Revisionsberättelse 2018

Handlingsplan 2019

Budgetförslag 2019