Monica Zetterlunds Minnesfond har utsett årets stipendiater. De utvalda är Rune Gustafsson och Joachim Bergström. De tilldelas 40.000 respektive 20.000 kronor.

Stipendierna delas ut i samband med den Monica Zetterlund-konsert som anordnas i Arenan, Bibliotekshuset i Karlstad fredagen den 1 oktober klockan 19.00. Biljetter finns att köpa på Scalateatern i Karlstad, samt på ticnet.se  077-1707070

OBS – Begränsat antal biljetter – så boka fort!

Vid konserten  medverkar årets stipendiater Joachim Bergström och Rune Gustafsson. Monica och Carl-Axel Dominique, Monica är även ordförande i Monica Zetterlunds minnesfond.

Zoie Finer , sångerska med utbildning från Kungliga Musikaliska Akademin. Zoie har en stor bredd som sångerska, men har en förkärlek för jazz, soul och blues. Och hon har fått många kritiker att jubla över sitt sätt att förmedla jazzlåtar på det ”gamla goda” sättet

Medverkar gör även musikerna Hans Backenroth och Johan Löfcrantz-Ramsey, som tillsammans med Monica Dominique utgör ackompanjemanget.

Före konserten bjuds publiken även på ett härligt kåseri om Monica - signerat den legendariske trumpetaren Bengt-Arne Wallin och den lika legendariske ljudteknikern Gert Palmcrant.

En kväll man inte vill missa!

Läs mer om stipendiaterna här