Årsmötet avlöpte planenligt i Scalateaterns bakficka. Vi serverades en utomordentligt god landgång med dryck förfärdigade av krögarmor Tova Nyquist medan maken Conrad försåg oss med bord och stolar.

Aarsmoote 1

Aarsmoote 2
Under ordförandeskap av Göran Wallén genomfördes så själva förhandlingarna utan några överraskningar. Verksamhets- och förvaltningsberättelser godkändes och styrelsen beviljades ansvarsfrihet. De flesta i styrelsen omvaldes utom sekreteraren Leif-Åke Falk och ledamoten Mats Werner som båda hade unandbett sig omval. Istället avtackades de med en blomma. Leif-Åke har fört sällskapets protokoll sedan starten 2006 medan Mats, som funnits med sedan 2007, kommit att ha hand om ansvaret för hem- och Facebookssidorna, back-stageansvar vid konserterna och tillsammans med Gert Palmcrantz rattat de årliga medlemsgåvorna. Mats har lovat fullfölja årets medlemscd och kommer också att hjälpa till vid höstens konsert.

Kerstin och Gaaspan  Teodor Goran W och Conrad Kerran och Gillis 

Så avslutades årsmötet och till kaffet blev vi roade och rörda när Beppe Wolgers livsledsagarinna och tillika "Gäspan" berättade om Beppe. Naturligtvis med tyngdpunkt kring hans samarbete med Monica. Monica hade aldrig haft den framgång med att sjunga på svenska som hon fick om inte Beppe hade levererat alla dessa fantastiska texter.

Kerstin och Gert  Teodor och Kerstin 

Kerstins och Beppes sonson Teodor ledsagade sin farmor vid pianot med fin bakgrundsmusik och ackompanjemang till "Okända djur" – som förvisso inte alls bara är Olle Adolphsons låt utan kanske till och med i högre grad, Beppes!